Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vilica i glava su raznesene": Ubijen pas u Zaječaru, pored tela pronađena petarda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neutešni zbog smrti prelepe terijerke, oni su takođe apelovali na zabranu petardi i vatrometa

  • 29

Iz Udruženja Beta saopštilii su da je u Zmajevoj ulici u Zaječaru pronađenj mrtav pas. Vilica i glava nastradalog psa raznesene su, kako navode, petardama.

Oni su u svojoj objavi istakli da su petarde, najverovatnije, bacala deca.

"Raznesena joj je vilica i pola glave. Pas koji je voleo decu. Obožavao decu. Pas koji je uveseljavao sve pse kojima priđe. Pas mlad, divan, napušten. Policija je izašla na teren, a komšije kažu da su sinoć petarde bacala deca 4, 5. razred. Nađena je i petarda pored", napisali su na iz Udruženja na društvenim mrežama.

Neutešni zbog smrti prelepe terijerke, oni su takođe apelovali na zabranu petardi i vatrometa.

"Zabranite petarde i vatromete. Ubijanje i stresove. Ona ovo nije zaslužila. Pas koji je celo leto proveo u centru, igrajući sa decom fudbal. Verovala im je beskrajno. Molimo vas, ukoliko imate neke informacije o ovome, o deci koja su bila sinoć u Zmajevoj ulici i kraju oko Tackove česme...molimo vas da nam javite. I druge će životinje, na ovaj način stradati. Mila, koliko nam je žao što ti, toliko divnoj, ovo jutro nije svanulo", zaključi su.

(Telegraf.rs)

Video: Zlatu je voleo ceo grad, nije nikome mogla da naudi: Ispovest žene iz Smederevske Palanke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 019

    18. decembar 2023 | 07:57

    Tuzniju vest ovog jutra nisam mogla da procitam, suze mi idu. Jadna mala dusica. U Zajecaru ima toliki dobrih i pitomih pasa koji zive na uluci da to nije normalno. Dovoljno je da ih pomazis i to im je dovoljno. Deca su pistali monstrumi bezosecajni. Vise se ne radujem Novoj godini zbog petardi. Nekoliko godina unazad, Novu godinu provedem na uluci svadjajuci se sa decom iz komsiluka koji bacaju petarde pored moje kuce u slivniku na ulici, valjda to jace puca, dok moj pas drhti i umire od straha a i nama odraslima nije svejedno, jer to su tipovski udari. Roditelji treba da povedu racuna, jer kada se neko povredi petardom, ko je kriv? Samo dete i njegov roditelj. Mila dusica koja nista nije skrivila sada je na boljem mestu a bednici i njihovi roditelji neka "UZIVAJU U PRAZNICIMA". Bezdusnici jedni.

  • Miso

    18. decembar 2023 | 08:13

    Smrtna kazna

  • teea

    18. decembar 2023 | 07:57

    Treba ih sve pohapsiti ,roditelji da odgovaraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA