Vreme čitanja: oko 1 min.

Studenti iz Niša skupljaju priloge za decu sa KiM: Posebna akcija i za napuštene životinje

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U poslednjoj nedelji decembra studenti će organizovati različite događaje na Ekonomskom fakultetu

  • 0
Zgrada ekonomskog Ekonomski fakultet Niš Printskrin: Google maps

Dve humanitarne akcije do kraja godine organizuju Studentska asocijacija Nova i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu - jedna traje do 22. decembra i namenjena je prikupljanju pomoći za napuštene pse i mačke, dok će druga trajati od 25. do 29. decembra kada će studenti prikupljati priloge kojima će biti napravljeni novogodišnji paketići za decu iz Niša i sa Kosova i Metohije, prenose Južne vesti.

Kako saopštavaju iz ovih studentskih organizacija, akcija "Pruži šapu, budi drug" namenjena je našim krznatim prijateljima, kucama i macama, kojima je tokom zimskih dana veoma potrebna naša pomoć.

U holu fakulteta postavljen je štand za dobrovoljni prilog gde se može donirati upakovana hrana za pse i mačke.

U poslednjoj nedelji decembra studenti će organizovati različite događaje na Ekonomskom fakultetu, poput igranja društvenih igara, humanitarnog bioskopa, edukativnog predavanja i humanitarne žurke.

Oni koji dođu na ove događaje moći će da ostave prilog, grickalice ii nešto slično što može da bude iskorišćeno da novogodišnje paketiće za decu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA