≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatvara se Majšanski most: Od petka do 30. maja sledeće godine potpuna obustava saobraćaja

E. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Početak radova pomeren na 22. decembar

  • 0

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka, u okviru predviđene rekonstrukcije i modernizacije pruge Beograd – Novi Sad – Subotica – Državna granica (Kelebija), od petka, 22. decembra do 30. maja naredne godine doći će do potpune obustave saobraćaja na deonici puta preko Majšanskog mosta na Majšanskom putu u Subotici.

Iako je pre nekoliko dana zamenik gradonačelnika Imre Kern saopštio da će radovi početi 26. decembra, nakon katoličkog Božića, iz Gradske uprave, Sekretarijata za saobraćaj, jutros je stigla informacija da radovi kreću ipak u petak, do kada je predviđeno da se uredi staza za pešake i bicikliste na podožnjaku kod Nove opštine, piše Subotica.com.

Takođe, u javnosti se poslednjih dana mogla čuti informacija da se razmatra mogućnost preseljenja pasarele kod Nove opštine na deo gde se sada nalazi Majšanski most, s obzirom da se još uvek ne zna kada će Kosovska da se oslobodi za saobraćaj. O tome nema zvanične potvrde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA