Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak koji je povređen u udesu kod Tutina prebačen za Beograd: Mališan dugo bio u ledenoj vodi

I. N.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak i njegov otac su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.30, dok je dečakova majka, koja je bila u drugom stanju, preminula

  • 3
Novi Pazar spasavanje porodice, kanjon reke  Ibar Foto: Tanjug/ STR

Četvorogodišnji dečak, koji je sinoć izvučen iz ledenog Ibra u blizini sela Batrage kod Tutina, prebačen je za Beograd.

Dečak i njegov otac su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 19.30, dok je dečakova majka, koja je bila u drugom stanju, preminula. Podsetimo, porodica iz Crne Gore bila je u automobilu koji je sleteo s puta u kanjon reke Ibar, dubok čak 150 metara.

Kako prenosi Kurir dečak je u teškom stanju transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, rekao je da je dete sinoć kod njih dovezeno bez svesti.

"Povređeno je dete starosti četiri godine koje je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer je dugo bio u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje", rekao je dr Hajrović i dodao da je otac mališana u stabilnom stanju.

"On ima prelom rebara od prvog do sedmog, izliv krvi u pluća, dreniran je i briga o njemu se vodi u Opštoj bolnici Novi Pazar", rekao je doktor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    23. decembar 2023 | 18:06

    Ludilo...dokle ce vise da se stiska gas i da se zuri...jel ovo cena zurbe da je trudnica poginula a detetu se bore za zivot..strasno

  • Dzoni

    23. decembar 2023 | 17:54

    Strasno,uzas..

  • Nina

    23. decembar 2023 | 19:24

    Dušo, verujem da ćeš se izboriti. ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA