Vreme čitanja: oko 1 min.

Tako je to kad si jedino dete u zgradi kojom upravlja Svetlana: Kod Đorđa stigao Deda Mraz pre Nove godine

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Najmlađi su naša radost iako ih je samo četvoro u zgradi trudimo se da na svaki način ulepšamo njihovo detinjstvo. Pošto su troje dece stariji, a samo je Đorđe mali mi smo odlučili da za njega kupimo poklon paketić", kaže Svetlana

  • 0
Topola, paketić za najmlađeg stanara Foto: Rina

Za samo nekoliko dana stižu nam praznici, ali u jednoj stambenoj zgradi u Topoli praznično darivanje je počelo ranije. Složni stanari predvođeni svojom upravnicom sakupili su novac i kupili poklon paketić za najmlađeg stanara Đorđa.

- Nije trebalo mnogo da se razmišljamo, jedno je dalo predlog i svi smo se u tome složili, zajednički smo odradili dekoraciju zgrade, svako je na svoj način dao doprinos. Najmlađi su naša radost iako ih je samo četvoro u zgradi trudimo se da na svaki način ulepšamo njihovo detinjstvo. Pošto su troje dece stariji, a samo je Đorđe mali mi smo odlučili da za njega kupimo poklon paketić i uručili smo mu u prisustvu naših dama - kaže za RINU upravnica Svetlana Nikolić Petrović.

Svetlana je na mestu upravnice svega mesec dana, ali svi stanari za nju imaju samo reči hvale i s ponosom ističu da su uz nju jedna velika i složna porodica.

Topola, paketić za najmađeg stanara Foto: Rina

- Svi smo složni, lepo sarađujemo, pohvale za novu upravnicu, priredila je divno iznenađenje za najmlađeg stanara. Na žalost malo dece imamo, samo je Đorđe mali i krasi ovu zgradu, unosi veliku radost i svi smo se složili da mu priredimo iznenađenje, sada smo i sigurni da smo u tome uspeli - kaže Milena Maksimović Ranđelović.

(Telegraf.rs)

Video: Gorska služba delila paketiće u Dečijoj bolnici u Novom Sadu: Predivan gest

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA