Vreme čitanja: oko 1 min.

Zemunski đaci pokazali šta znači imati dušu: Evo zašto je njihov gest prema tetkici lekcija za sve nas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf otkriva detalja jednog od najlepših prednovogodišnjih iznenađenja

  • 3
Zemunska gimnazija Foto: Privatna arhiva

Gest đaka Zemunske gimnazije sve je ostavio bez reči, a nastavnici za Telegraf otkrivaju kako se sve zbilo.

Naime, omiljena tetkica u Zemunskoj gimnaziji, Jaca, otišla je u penziju, a plemeniti đaci odeljenja II-6 odlučili su da joj pripreme nezaboravno iznenađenje. U divnom poklonu učestvovala su deca, njihova razredna Jovana Zagorac, ali i profesorka engleskog jezika Jelka Petrović.

Ovi tinejdžeri obožavali su tetkicu Jacu, a od milja su je zvali Kapetan. Upravo zato poklonili su joj lančić sa priveskom sidra, ali i vaučer za spa centar, kako bi prve dane penzijskog života provela u opuštajućoj atmosferi.

Kako su objasnili iz Zemunske gimnazije za Telegraf.rs, đaci su je pozvali da dođe na njihov čas pod izgovorom da je potrebno da obriše nešto, a kada je ušla, sačekao ju je gromoglasan aplauz i pokloni.

Kapetan Jaca dobila je najemotivniji ispraćaj u penziju, a deca uspomenu koju će pamtiti. Njihova razredna Jovana za Telegraf.rs objašnjava da je preponosna na svoje đake i da je cela ideja potekla iz njihovih glava.

- Naravno da sam veoma ponosna na svoj razred. Nismo očekivali da će ovo da izazove ovaku reakciju ljudi. Smatrali smo to sasvim normalnim, kao lep gest pažnje. Ipak, drago mi je što su ljudi primetili njihovu dobrotu - navodi ona.

Ova divna deca svima su primer kako da brinu o onima sa kojima provode skoro svaki dan, a Kapetan će svoju karijeru sigurno pamiti po dečici koja dala sve od sebe da iz škole ode sa najvećim osmehom na licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoj

    29. decembar 2023 | 20:18

    Sretno Kapetane! Vaša neponovljiva posada vas je ispratila na oravi način. Ova deca zaslužuju mnogo! Roditelji ove dece zaslužuju mnogo! ❤

  • milan

    29. decembar 2023 | 21:15

    alal vera mali mornari,ispratili ste vašeg kapetana u mirnu luku na predivan način .kapa dole za vašu ideju

  • SVM

    29. decembar 2023 | 23:53

    Divna deca će biti i divni ljudi. Bravo deco i hvala vam što ste omogućili da naši mozgovi u svom ovom ludilu i nekim tužnim vestima,odmore na trenutak zahvaljujući vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA