Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 29. decembar 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 2
, prelistavanje, naslovne strane, naslovnice, naslovna strana novina novine naslovnica Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 29. decembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    28. decembar 2023 | 21:42

    Србија иде напред. Београд иде напред. Грађани су за то гласали. Та политика је победила. Политика нових путева, пруга, болница, научних института, нових технологија, квалитетног животног стандарда, културних и уметничких манифестација, БИО4 кампус, Експо 2027, метро у Београду, обнова села. Зелена транзиција. Опстанак младих и њихова шанса да учествују снажно у развоју земље. Итд, итд. И то нико не може да промени. То је зацементирано на изборима. Срећан рад.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    29. decembar 2023 | 01:14

    И још нешто. Ако држава није у стању да омогући неометану слободу кретања грађанима, рад институција, привреде, онда мора да уведе ванредно стање. Да било који грађанин оде и полиупа стакла на супермаркету или блокира нечије кретање 24 сата, истог момента би био ухапшен. А грађани Београда и Србије треба да прихвате као нову нормалност такве ствари свакодневно у свом не- функционисању. Заборавите на то. Милиони људи у овој земљи , без обзира за кога су гласали или уопште нису гласали, очекују нормално функционисање у свом животу. И пуну слободу кретања. Јер ако се милиони људи наљуте, јер су празници, а то је додатно, узеће правду у своје руке. Па ће ови анархисти и њихови тзв интелектуални тутори лоше да прођу Летеће перје. А то ниједна држава не може да исконтролише. Зато сви да раде свој посао. За то сте плаћени. Нисте плаћени да кукате и жалите се.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA