Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte snimak zbog kojeg suze roni cela Srbija: Tata nije znao će videti sina nakon više od 7 godina

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video emotivnog susreta je za samo jedan dan postao je viral i skupio preko pola miliona pregleda

  • 4

"Stani bre, on je došao, stani", ovim rečima jednog tate iz Prokuplja počinje video koji je na Tiktoku rasplakao i raznežio sve. Vozeći se u kolima ovaj Prokupčanin nije ni slutio da će se za samo nekoliko trenutka kasnije zagrliti sa svojim sinom kojeg nije video 7 ipo godina! A nakon toga bilo je red suza, red smeha.

Video emotivnog susreta je za samo jedan dan postao je viral i skupio preko pola miliona pregleda. 

Kako se na snimku može videti, čovek se vozi u automobilu i u jednom trenutku pogled skreće na mladića sa kapuljačom koji stoji pokraj ulice, prvih nekoliko sekundi bio je u šoku, a onda je povikao "Stani bre, on je došao, stani".

@andrijaarsic97 Iznenadjenje ❤️ #suprise #family #dadandson #serbia🇷🇸 #usa🇺🇸 ♬ original sound - PawesomeFamily 🐾

Nakon toga, otac, koji je prepoznao svog sina kojeg nije video skoro 7 ipo godina, maltene izleće iz automobila i trči sinu u zagrljaj. Ovaj dirljiv trenutak naišao je na more prelepih komentara, ali je uspeo i da rasplače mnoge korisnike Tiktoka.

"Neka vas Bog čuva", "Srećan je onaj koga otac dočeka", "Srce se stegnu uff", "Da ste živi i zdravi, suze same idu", "Tuga velika a i sreća kad je otac sa sinom opet u zagrljaju", "I kamen bi zaplakao", bili su samo neki od komentara.

Nažalost, baka nije dočekala da vidi svog unuka iako joj je to bila najveća želja, napisao je u komentarima mladić koji je objavio video. On je otkrio i da je dečko postao stric jedne devojčice koja je ime dobila upravo po baki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    30. decembar 2023 | 12:08

    Čekaj bre,gde je bio sin 7 godina,gde je bio otac,pitanje je zašto se nisu videli 7 godina.On je došao?odakle došao,ništa ovde nije jasno.

  • Dj

    30. decembar 2023 | 14:22

    Ovoje snimanje za tik tok

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA