≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 31. decembar 2023. godine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo, Shutterstock

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 31. decembar 2023. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    30. decembar 2023 | 22:03

    Грађани Србије и Београда, сви дивно људи, велики људи, показали су да су хероји овог времена. Јер су гласали да Србија и Београд, сваки човек , има право да иде напред. Да држава не може да се руши. Јер је то наша држава, наша престоница. А не препогентне анархистичке, али и анахроне мањине која је своје фрустрације због пораза на изборима показала и своје лице и своје зле намере. Сви људи који су гласали за пројекте, развој, чак и они који нису гласали, заправо подржавају развој. Јер то значи мир, стабилност и квалитетан живот сваког човека у Србији. Јер СПН и Проглас гласају само за себе. Они су до те мере заљубљени у себе, да су потпуно изгубили компас колико су небитни. Они су себи хероји, интелектуалци, револуционари, они су себи све. И народ их је обрисао са свог списка. Никога након сафистичког иживљавања не занима њихова патетика. Јер њима је у ствари Србија сметња да буду срећни. Када би неко могао да избрише Србију са мапе света, цео српски народ, они би тек тада били задовољни. Није њима проблем само председник. Њима је проблем цео пакет. Држава, грађани и председник. Али то се лечи. Срећна свима Нова година и Божић.

  • alex 06

    31. decembar 2023 | 01:15

    Najjači je Nestorović; “opet bi da nam prodaju oktobar”..pa ‘de 2 puta ista fora da prodje..

  • alex 06

    31. decembar 2023 | 01:28

    St. P. i još nekoliko njih , od prilike njih 50 , bi volelo da opet prodaju sve fabrike za po 3 evra, taman ovo što je do sad napravljeno .. pa to i nije tako loše , al neće da može..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA