Vreme čitanja: oko 1 min.

"Da stavimo katanac na Most ljubavi čekamo dugačak red": U Vrnjačku Banju za samo 1 dan stiglo 6.000 Bugara

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema najavama Turističke organizacije, Vrnjačka banja sprema je da primi više od 20.000 posetilaca koji će tokom prazničnih dana boraviti njoj

  • 1
vrnjačka banja, turisti Foto: RINA

Odavno prepoznata na turističkoj mapi Srbije, Vrnjačka Banja i ove godine za praznike je puna kao paklica šibica. Svi smeštajni kapaciteti za novogodipnje praznike su unapred rezevisani i traži se kevet više.

- Ne samo da su trgovi, kafići i šetališta prepuni posetilaca, već su i svi smeštajni kapaciteti popunjeni. Lepo vreme je izmamilo na stotine šetača ovoh prvih dana nove godine kroz centar Vrnjačke Banje. Da zakačite svoj katanac na onom čuvenom mostu ljubavi, morate da čekate u redu, kazao je Ivan Raković za agenciju RINA.

Prema najavama Turističke organizacije, Vrnjačka banja sprema je da primi više od 20.000 posetilaca koji će tokom prazničnih dana boraviti njoj.

- Samo je više od 6.000 gostiju iz Bugarske pristiglo kod nas, pored toga imamo dosta posetilaca iz cele bivše Jugoslavije. On što ih privlači u našu banju, svakokako jesu novi sadržaiju, koje pripremamo tokom čitave godine, a najveća atrakcija ovogodišnjeg dočeka svakako je panoramski točak - kazali su u ovoj javnoj ustanovi.

Oni dodaju, da svako ko se odluči da novogodišnje i bozićne praznike provede u Vrnjačkoj banji, očekuje ih nezaboravan provod, jer će u narednih 14 dana svakodnevno nalaziti zabavni program za sve uzraste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monarhista

    3. januar 2024 | 07:14

    ZAKATANČENII. SU ONI KOJI NEMAJU U GLAVI. VEZUJU SE LANCIMA I KATANCIMA. LJUBAV NIJE LANAC I KATANAC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA