Vreme čitanja: oko 1 min.

Najemotivnija slika nakon spasavanja zarobljenih krava sa Krčedinske ade: Maleno tele privija se uz mamu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimili smo kako se privija uz svoju mamu nakon drame koje su prošli

  • 21
Krave Kovilj Foto-kolaž: Nikola Anđić

Maleno tele našlo se među spašenim životinjama sa Krčedinske ade, gde su ostale zarobljene nakon što ih je Dunav opkolio.

Nakon spasavanja privilo se uz svoju mamu. Životinje su vidno uplašene i uznemirene nakon golgote koje su prošle, jer su na usamljenom ostrvcetu danima bile bez hrane, a nisu imale kud.

U naredna dva dana planira se evakuacija i ostalih životinja na Krčedinskoj adi. Kako nam je rečeno, ostalo je još čak 100 konja i dvadesetak krava. Preplašene životinje su se razbežale i to je razlog zašto još nisu spašene.

Plan je da se glavni konj veže i da predvodi ostalo krdo.

Podsetimo, Telegraf je još 5. januara objavio da su konji i krave tu su ostali zarobljeni dok su pasli. Naime, rastući Dunav je nadošao i iznenada ih opkolio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    10. januar 2024 | 16:30

    U Januaru konji i krave treba da su u štalama i da jedu suvo seno a ne da pasu zaleđenu travu na otvorenom......vlasnik treba da traži pomoć države ako nema dovoljno hrane a ne da ih maltretira tako što ih izvodi na pašu kad joj vreme nije.....

  • Tanja

    10. januar 2024 | 16:26

    Tuga. Jer pitanje je dokle ce jos biti uz majku. Jer smo mi ljudi grozna stvorenja koja ubijaju i ubijaju i ne znaju za milost. Najgore sto je ikada hodalo zemljom - covek.

  • Hfd

    10. januar 2024 | 18:58

    SAMO ŽIVOTINJE GLEDAM . LJUDE SAM PRESTAO ODAVNO .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA