≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bahati tinejdžer uhvaćen na kameri u Novom Sadu: Dečica dva sata pravila Sneška, on samo prišao i išutirao ga

Vreme čitanja: oko 2 min.

Snimak je izazvao lavinu komentara

  • 13

Snimak iz Novog Sada razbesneo je sve. Mnogi su se zapitali gde je nestao praznični duh, empatija, kakva su to naša deca postala, kada smo postali toliko buntovni i zli...Naime, ispred jednog kafića u pomenutom gradu, deca su se obradovala prvom snegu koji se zadržao, i jedva dočekala da izađu napolje i naprave Sneška Belića. Pravila su ga čak dva sata sa vlasnikom lokala, a kasnije su ga zatekla uništenog. 

Video je objavljen u grupi na Fejsbuku, a na njemu vidi ekipa tinejdžera koja prilazi lokalu. Jedan od dečaka došao je do terase kafića gde je bio napravljen Sneško, zastao, a potom mu nogom šutnuo glavu koja se raznela u sitne komade snega.

Tako su dečiji trud i radost uništeni.

Ovaj čin razbesneo je mnoge korisnike Fejsbuk grupe "Novosađanke".

- Ja iskreno ne znam odakle današnjoj dečurliji tolika potreba za uništavanjem. Idem sa klincima po igralištima, sva su izlomljena i uništena. I to ne prezu ni od čega. Bukvalno u po bela dana, pred malom decom i roditeljima, skaču i lome - napisala je jedna majka.

- Ne mogu oni da unište koliko dobra i vaspitana deca mogu da poprave. I ne nisu to kako neko reče nesrećna, već bezobrazna deca. Bezobrazluk i nevaspitanje na sve strane, ali ima dobre dece i dobrih ljudi. Malo, ali ima - nadovezao se neko ispod snimka.

-Tuđi rad, trud, vreme se nazalost sve manje poštuju. Promovišu se neke druge "vrednosti": bahatasot, samoživost, idiotizam... al nek je on nama pokazao kako se to radi, koliko je isfrustriran, pa ne znaš da li bi ga šamarao ili sažaljevao;

- Zamisli samo kolika je to frustracija kada moraš da uništavaš svu lepotu i pozitivu;

- I našeg Sneška su srušili u roku od pet minuta dok smo otišli po šargarepu...- nizali su se komentari.

Međutim, decu ovaj čin tinejdžera i uništavanje Sneška nisu pogodili. Sutradan su se vratila na isto mesto i sanirali štetu.

Mališani su popravili Sneška, te je on nastavio da krasi novosadske ulice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    11. januar 2024 | 13:27

    Sta reci ,kad nije narodu onako kako on zeli kriva drzava ,kriv predsednik a niko nevidi sta i kogai kako odgaja u kuci!Ova sadasnja omladina sve vise lici na monstrume a ne na decu .

  • Goca

    11. januar 2024 | 13:36

    Otlud ovoliki bes i ovolika zelja za unistavanjem u omladini?!? Postaje jezivo....decu usrecuje to kad vide da su razalostili drugu decu

  • Milan

    11. januar 2024 | 13:31

    Zna se čija deca su vandali i siledžije ,i zna se ko ih čuva...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA