Vreme čitanja: oko 1 min.

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak,12. januar 2024. godine

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Prelistavanje pregled štampe naslovne strane novine Fičer Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 12. januar 2024. godine na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    12. januar 2024 | 00:18

    Продаја тешког наоружања Приштини одобрена једнострано од стране Пентагона ићи ће на СБ УН. Пошто Резолуција бр 1244 као и војно- технички споразум из Куманова из 1999 године, као и Бриселски споразум нигде не предвиђају такву врсту опремања нити успостављања безбедносних снага на КиМ. Ко жели да развија своју војну индустрију и инвестира у сукобе, нека то ради тамо где му дозволе међународни партнери. Ово је доливање уља на ватру у већ крхком безбедносним окружењу и алкапонизација политичког дијалога који се води под покровитељством ЕУ и Брисела. Тај аранжман о продаји противтенковских ракета влади у Приштини да се суспендује. Београд води изузетно конструктивну политику која чини регион мирним. Војска Србије има одличну сарадњу са КФОР ом. Који има мандат УН за своје поступање. Према томе, све је врло јасно дефинисано. И надлежности и делокруг деловања. Ово је један светски скандал у ствари. И не приличи озбиљној земљи попут САД. И дестабилизација и нарушавање ауторитета СБ УН и ЕУ . И довођење у опасност читавог региона Западног Балкана. Јер Србија нема намеру да ратује са било ким у 21 веку. Једино ако ванземаљци нападну Земљу, па као и сви, морали бисмо да се бранимо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA