Skandalozno: U Srbiji postoji meteorolog koji negira globalno zagrevanje! Saznajte sve o ovom bizarnom slučaju

Dok međunarodne organizacije poput Ujedinjenih nacija izdaju "Uputstvo za preživljavanje čovečanstva", Todorović o klimatskim promenama govori  kao o "stručno oborenoj" tezi koju "medijski guraju klanovi iz sveta biznisa i politike"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Acs
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Drago

    15. januar 2024 | 11:08

    Bravo, Todoroviću! Potpisujem vam svaku zlatnu izgovorenu reč! Samo Vi zaslužuje te pažnju. Niste se prodali! Koji stručnjaci, koji Gutereš, koje UN! 5000 najpoznatijih naučnika u ovoj sveri opovrgao je sve ove baljezgarije. Pametnom dosta!

  • PoganPagan

    13. januar 2024 | 23:15

    Za razliku od pametnih ljudi koji ovde komentarišu ja sam zapravo učio Klimatologiju i verovao bajkama o UZROKU globalnog zagrevanja. Da bi razumeli zašto je ovaj čovek u pravu kada kaže da je to pitanje politike i interesa moramo pogledati dve ključne naučne koferencije. Prva je bila u Riu davne 1979 godine i tada je prvi put pomenuto globalno zagrevanje i potencijalne posledice emisije CO2 i drugih gasova staklene bašte. Niko od prisutnih zemalja nije preuzeo nikakve akcije. Druga naučna konferencija u Kjotu 1990 je bila dramatičnija i tada se tražilo od svih prisutnih zemalja da se preduzmu konkretne akcije. Prvi su ovo odbili najveći zagađivači, SAD i Australija dajući kao izgovor da bi to u velikoj meri uticalo na njihov ekonomski razvoj i da će oni razviti sopstvene planove za smanjenje emisija gasova staklene bašte. Naravno , oni opet ništa nisu preduzeli. U narednih par decenija se situacija promenila sa napredkom Kine i delimično Rusije i Kina izbija na prvo mesto kako zagađivača, tako i ekonomske sile i odjednom se za globalno zagrevanje krivi Kina i tehnologije koje koristi, pritom je jednostavno nemoguće da ćovek svojim delovanjem napravi toliko gasova staklene bašte koji bi poremetili klimu planete Zemlje, jedino bi erupcija nekog velikog vulkana ili nekakav nuklearni rat to mogao da proizvede. Udžbenik iz kog sam ja učio kaže da najveći uticaj na zemlju ima el.mag. zračenje Sunca, a aktivnost Sunca je od 2000 do danas na svom ISTORIJSKOM MAKSIMUMU.

  • ziko

    13. januar 2024 | 14:24

    Sve sto se desava u prirodi je periodicnog karaktera- posle odredjenog vremena se ponavlja na isti ili priblizno isti nacin. Ta zakonitost vazi i za klimu. Nju je najbolje proucio i opisao Milutin Milankovic. Rezultati njegovih istrazivanja se izucavaju na odgovarajucim fakultetima. Inace, svi mogu o svacemu diskutovati na svim nivoima i sa bilo kakvim predznanjima. Ipak koliko su diskusije strucne zavisi od obrazovnih, saznajnih i moralnih vrednosti diskutanata. Sve ovo objediniti, veoma je tesko jer ljudskom rodu vecinom cilj opravdava sredstva a, politika, novac,strah i laz su pokrtaci svih desavanja. Zato terajte decu da citaju pravu literaturu, da uce, da se bave naukom, da slobodno pitaju strucne ljude, da ne prepisuju, da se malo pomuce u otkrivanju pravih vrednosti, da postuju znanje,rad, red... Pozdrav za gospodina Todorovica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA