Vreme čitanja: oko 1 min.

Počinje elektronska kontrola naplate parkinga u Novom Sadu: Nema više papirnih karata, ovako se sada kupuju

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naknada za parkiranje moći će da se plati kupovinom elektronske parking karte

  • 0
parking šoferšajbna automobil staklo Foto: Shutterstock

Od danas, JKP „Parking servis” Novi Sad primenjivaće sistem elektronske kontrole naplate parkiranja (”Scan Car”), koja će se vršiti iz vidno obeleženog automobila u pokretu.

S obzirom da se Nalog za plaćanje posebne parking karte više neće postavljati na vetrobransko staklo vozila, informacija o eventualno izdatoj elektronskoj posebnoj parking karti (ePPK) moći će da se pronađe na internet prezentaciji preduzeća (www.parkingns.rs).

Takođe, u opticaju više neće postojati papirne parking karte – umesto toga naknada za parkiranje moći će da se plati kupovinom elektronske parking karte, na više prodajnih mesta u gradu (spisak prodajnih mesta može se pogledati na internet prezentaciji Preduzeća u sekciji Načini plaćanja/Elektronska parking karta, odnosno na: https://www.parkingns.rs/vesti/elektronska-kontrola-naplate-parkiranja

Uvođenjem ovakvog sistema kontrolisanja parkiranja, JKP „Parking servis” Novi Sad nastoji da drži korak sa vremenom i da jača i ubrzava elektronsko poslovanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA