Vreme čitanja: oko 2 min.

Jadranki pacovi izlaze iz wc šolje, treći put joj ušli u stan u Novom Sadu: Pogledajte rupu u njenom kupatilu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona kaže da je vrlo uplašena, a pojašnjava i da su joj mnogi predlagali da u odvod sipa sonu kiselinu

  • 1
Pacov cev od wc šolje Foto: Profimedia/imageBROKER, Privatna arhiva

Novosađanka Jadranka Mulić ostala je u šoku kada je pre mesec dana po prvi put videla pacova koji izlazi iz njene wc šolje. Ipak, njenim mukama tu nije bio kraj, a kako kaže za Telegraf.rs, za ovaj period, već treći put glodari su posetili njen stan.

Kako nam objašnjava, cev od wc šolje menjala je tri puta, jer su je glodari izjeli. Na fotografijama kupatila primetna je ogromna rupa, a od plastične cevi ostale su samo žice koje je pridržavaju.

- Živim u prizemlju i već treći put za mesec i po dana menjam odvodnu cev od wc šolje. Pacovi dolaze već treći put zaredom. Ciklonizacija je bila dvaput i ništa. Ne znam ni na koji način bih mogla da ih se rešim - priča nam Jadranka.

Cev Foto: Privatna arhiva

Ova starija žena živi na Limanu IV, a kaže da nikada pre, za ceo život nije videla pacova u svojoj zgradi.

- Nikako ne mogu da ih oteram, rupe su veličine dlana. Ja sam u prizemlju, a kažu da idu i do trećeg sprata - dodaje Novosađanka.

Ona kaže da je vrlo uplašena, a pojašnjava i da su joj mnogi predlagali da u odvod sipa sonu kiselinu ili ultrazvučni aparat koji tera glodare.

- Strahovito se bojim. Ne znam kad dolaze, a plašim se da ne počnu da šetaju po stanu. Sonu kiselinu sam sipala, uopšte mi nije pomogla, čak mi se činilo da od nje još više ogladne - navodi ova žena.

Jadranka pojašnjava da je pričala i sa komšijama, ali da zasad niko u zgradi nema sličan problem. Postavila je nepovratnu klapnu, te se nada da će problem biti rešen, a uključio se i predsednik skupštine stanara kako bi zajedno pronašli dugoročno rešenje.

Pacovi izrovarili put do stana u Beogradu 

Slična situacija desila se i u Beogradu, gde su skoro, kako tvrdi naša sagovornica I.N, pacovi prokopali put iz dvorišta do stana njene komšinice. Naime, žena živi u prizemlju, a jednog dana dok je spremala ručak ostala je zatečena kada je u trepezariji ugledala pacova.

- Kuvala je ručak, okrenula se i počela da vrišti. Ja sam je čula jer je moj stan odmah iznad njenog. Kada smo je pitali šta se desilo rekla je da su pacovi ušli iz dvorišta u njen stan. Kopali su zemlju u dvorištu, došli do cevi od radijatora i prokopali parket do njenog stana. Nekoliko puta,  kada cela zgrada spava, ja sam čula kao da neko grebe radijator noktima. Stalno sam se pitala šta li je to. Eto, onda smo i saznali - navodi ova Beograđanka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ds

    21. januar 2024 | 02:16

    Pa rešila je problem. Nepovratna cev i to je to. Ne moze se porediti sa tom fleksibilnom. Imala je sreće da ima dovoljno prostora da se montira nepovratna cev sa klapnom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA