Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšene dve osobe zbog pada krova na objektu u izgradnji u Prištini: Devojka zadobila teške povrede

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I. J, opštinski službenik i B. B, predstavnik izvođača radova, uhapšeni su jer su usled propusta ugrozili bezbednost građana pričinivši i veliku materijalnu štetu

  • 1
Zgrada opštine, Priština Foto: N.Z.

Dve osobe, jedna zaposlena u opštini Priština i druga predstavnik izvođača radova uhapšene su zbog prošlonedeljnog urušavanja krova na objektu nove zgrade opštine Priština. Tada je jedna devojka zadobila teške telesne povrede i nalazi se i dalje u teškom stanju.

Iz tužilaštva tzv. Kosova Odelenja u Prištini saopštili su da su dvojica uhapšenih I. J, opštinski službenik i B. B, predstavnik izvođača radova uhapšeni jer su usled propusta ugrozili bezbednost građana pričinivši i veliku materijalnu štetu.

Nalogom tužioca angažovan je sudski veštak građevinske struke koji bi trebalo da utvrdi zbog čega je došlo do urušavanja krova.

Na dan kada se dogodilo urušavanje krova iz policije tzv. Kosova su saopštili da je krov pao zbog vetra što su stručnjaci iz oblasti građevinarstva odmah demantovali uz tvrdnju da je objekat urušen zbog nestručnosti u izvođenju radova.

(Telegraf.rs / N. Z.)

Video: Pogledajte snimak hapšenje za ubistvo u Zemunu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA