≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drama u prijepoljskoj školi: Deset učenika okružilo jednog, vređali ga a potom udarili u glavu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija u Prijepolju podneće krivičnu prijavu protiv maloletnika koji su u školi napali drugog učenika zbog izazivanje verske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda

  • 12
Policija rotacija Foto: Mateja Beljan

U Tehničkoj školi u Prijepolju došlo je od incidenta kada je maloletnik napao drugog i tom prilikom mu zadao teže telesne povrede.

- Napadnuti dečak došao je u žižu javnosti kada je snimak na kom sa svojim drugovima na privatnoj proslavi peva izmenjenu verziju pesme "Božić je"dospeo na društevne mreže. Zbog toga se protiv njega već vodi postupak pred Višim sudom u Užicu. Juče je ispred škole tog dečaka okružilo deset učenika bošnjačke nacionalnosti, vredjali su ga dok su puštali taj sporni snimak, a potom mu zadali dva udarca u predelu lica, potvrdjeno je za agenciju RINA.

Policija u Prijepolju podneće krivičnu prijavu protiv maloletnika koji su u školi napali drugog učenika zbog izazivanje verske i nacionalne mržnje i netrpeljivosti u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    23. januar 2024 | 12:59

    E za to kazniti i roditelje!

  • Hogar

    23. januar 2024 | 13:23

    U PRIJEPOLJU JE TESKO BITI SRBIN.....MORAS SVAKI DAN DA SE BORIS OD MAL9IH NOGU...K

  • Veteran

    23. januar 2024 | 13:38

    Odlično, svih deset izbacite iz škole i pravac Kruševac, VPD,do punoletstva, a posle na rad,ali samo u komunalnoj jedinici na brisanje ulica..Rešen problem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA