Vreme čitanja: oko 1 min.

Ples i zabava, a sve u humanitarne svrhe: Novosadski studenti pomažu deci sa ahondroplazijom

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tema samog događaja je plesno veče gde će razne plesne škole, ali i studenti pokazati plesno umeće uz razne nacionalne plesove i tačke

  • 0
Humanitarno veče novosadskih studenata Foto: Vizual

Studenti 3. godine hotelijerstva sa PMF-a u Novom Sadu u saradnji sa profesorima u sklopu predmeta "animacija i logistika u turizmu" organizuju humanitarni događaj koji nosi naziv "Dance with somebody".

Ovo je do sada 56. događaj u organizaciji ovog tipa. Tema samog događaja je plesno veče gde će razne plesne škole, ali i studenti pokazati plesno umeće uz razne nacionalne plesove i tačke. Ove godine, novac prikupljen od događaja doniraće se udruženju ” Deca sa ahondroplazijom”.

Studentkinja sa ovog fakulteta je istakla da bi pozvala sve koji su u mogućnosti da 30. januara u 20 časova dođu u SKCNS Fabrika.

– Svi su dobrodošli da zajedno uživamo u lepom provodu, ali i da pomognemo onima kojima je to potrebno – istakla je Anja za NS Uživo.

Karte se mogu rezervisati na broj 060/577 2667, ali je istu moguće kupiti direktno na ulazu. Cena jedne karte iznosi 1.200 dinara.

Sagovornica je istakla da je u cenu uključen ulaz, gratis piće, kao i hrana koju su pripremile kolege sa gastronomije i učešće u nagradnoj igri koju su obezbedili sponzori.

(Telegraf.rs)

Video: Patrijarh Porfirije uručio stipendije srednjoškolcima i studentima sa Kosova i Metohije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA