Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta su radnici u Tutinu napravili od snega uklonjenog sa ulica: Velika radost za decu

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Makar snega imamo"

  • 0
Tutin, tobogan od snega, snežni tobogan Foto: Rina

U mnogim opštinama u Srbiji, sa prvim snegom, nastaju i ogromni problemi u funkcionisanju. Međutim, iako je u opštini Tutin palo snega toliko da se može izvoziti, vredni meštani su našli način kako da ga na najbolji mogući način iskoriste, a ujedno i obraduju najmlađe.

- Radnici JKSP "Gradac" su od snega koji su prikupili prilikom čišćenja ulica, napravili jedinstven tobogan na kojem najviše uživaju mališani. Nakon što su svi putevi prohodni i ulice očišćene, očišćen je i gradski trg. Što je najupečatljivije obradovali smo mališane. Radnici komunalnog napravili su snežni tobogan i obezbedili plastične klisko-sanke u nekoliko veličina - kazao je za RINU Besim Hamzagić, pomoćnik predsednika opštine Tutin.

On dodaje da se nada da ovde snežnim iznenađenjima za najmlađe neće biti kraj i da će uspeti da ih obraduju dodatnim zimskim sadržajima.

- Danas je tobogan, ali se nadam da ćemo u budućem periodu napraviti veliko klizalište, ski staze i žičaru. Snega makar imamo, ostalo je stvar volje i posvećenosti prema našem gradu Tutinu - istakao je Hamzagić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA