Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka sinoć uspavala dementnu Veru (84), a jutros je nestala: U toku noći se čula lupnjava, kuća isprevrtana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vera živi u Erdogliji, naselju u Kragujevcu, a porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici

  • 12
Vera Belaković Foto: Privatna arhiva

Vera Belaković (84) nestala je u toku noći u Kragujevcu. Kako je potvrdila njena ćerka Ljiljana za Telegraf.rs, ona ju je sinoć uspavala i ostavila u krevetu, a ujutru je shvatila da je nema.

Naime Vera je dementna, a sinoć je po prvi put počela da uzima terapiju koju joj je prepisao psihijatar. Kako nam kaže Ljiljana, u po noći iz njene kuće čula se lupnjava.

- Videla sam je sinoć poslednji put, kada sam je uspavala. Zaspala je čvrstim snom kada je popila po prvi put terapiju koju joj je dao lekar. Komšinica je u usred noći čula lupanje. Ja sam je uspavala i ostavila jer sam morala kod muža koji ima karcinom. Upravo idem u policiju - kaže Ljiljana kroz suze.

Ova Kragujevčanka navodi da je veoma uznemirena i uplašena jer njena majka nikada ranije nije odlazila od kuće. Još veći strah joj uliva činjenica da su sve verine jakne ostale u sobi, a skinula je i gornji deo pižame koji joj je ćerka prethodne noći obukla.

- Kada sam ušla u kuću videla sam da je sve prevrnuto, sve stvari su razrušene. Ja sam joj sinoć obukla pižamu, ali sada vidim da je ona gornji deo skinula i ostavila u kući. Ko zna šta je obukla i da li je išta obukla. Sve jakne i zimske stvari su ostale u kući - navodi uznemirena ćerka.

Vera živi u Erdogliji, naselju u Kragujevcu, a porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj: 066314546

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    27. januar 2024 | 13:52

    Svi ste pametni a niko se ne pita da li zena ima novac za dom! Mozda ima jos nekih obaveza...najlakse je osuditi nekoga...

  • Anja

    27. januar 2024 | 14:35

    Kada tako bezdušno delite savete i na svaku temu, pročita li neko da žena ima supruga koji ima karcinom. Jel to vama teže nego njoj? Koliko bi se vas snašlo u ovakvoj situaciji. Sramno u šta se ovaj narod pretvorio.

  • Zoran

    27. januar 2024 | 15:03

    Ovi stručnjaci koji daju savete nisu imali dementnu osobu u kući a verovatno su nešto čuli ili na brzinu pročitali pa glume google doktore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA