Vreme čitanja: oko 1 min.

Smrtonosni otrov bačen u kragujevačko naselje: Jedan pas već uginuo, a opasnost preti i deci i odraslima

Vreme čitanja: oko 1 min.

O ovom incidentu, na društevnim mrežama oglasili su se članovi odruženja "Crvena šapica" koji su upozorili žitelja naselja Bubanj da povedu računa, jer opasnot može biti velika

  • 0
Psi lutalice Foto: RINA

U kragujevačkom naselju Bubanj, prema rečima članova udruženja koji se bave pravima životinja Crvena šapica, došlo je do incidenta kada je za sada nepoznata osoba na više lokacija posula smrtonosni otrov od kog je već uginuo jedan pas.

- Bačena je velika količina otrova, opasnot nije samo za životinje već i za decu i odrasle ljude. Jedan pas, mops, uginuo je samo minut nakon što je došao u kontakt sa njim - potvrđeno je za agenciju RINA u ovom udruženju.

O ovom incidentu, na društevnim mrežama oglasili su se članovi odruženja "Crvena šapica" koji su upozorili žitelja naselja Bubanj da povedu računa, jer opasnot može biti velika.

Aktivisti "Crvene šapice" i drugih sličnih organizacija nakon ovakvih incidenata redovno podnose nadležnima prijave, ali nije poznato da li je iko procesuiran povodom toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA