Vreme čitanja: oko 1 min.

Za Dejana i Slobodana nema prepreka: Na motorima će put od Požege do Nemačke preći za tri dana

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveća zimska motorijada u Evropi u Nemačkoj okuplja bajkere ekstremno avanturističkog duha svake godine od 1956

  • 0
Dejan i Slobodan Foto: Rina

Da ljubav prema motorima i adrenalinu koji ta vožnja pruža neretko ne poznaju granice najbolje pokazuju Dejan Kovačević i Slobodan Pavlović iz Požege, jer će ovaj dvojac na svojim dvotočkašima preći put od neverovatnih čak 1.000 kilometara kako bi učestvovali na moto-skupu u Nemačkoj, koji ima tradiciju dugu 66 godina.

Dejan i Slobodan Foto: Rina

- Očekuje nas nezaboravna avantura i oko 1100 kilometara putovanja do mesta Sola gde se održava ova svetska manifestacija koja okuplja motoriste iz čitavog sveta. Moto skup počinje 2.februara i traje tri dana,a u planu nam je da put Sole krenemo poslednjeg dana januara i da stignemo do otvaranja, dodaje Dejan Kovačević iz Požege.

Najveća zimska motorijada u Evropi u Nemačkoj okuplja bajkere ekstremno avanturističkog duha svake godine od 1956. Ova tradicija se duže od pola veka čuva i ne prekida, a za svakog ko vozi motor je od velikog značaja.

Dejan i Slobodan Foto: Rina

- Radi se o najvećoj zimskoj motorijadi u Evropi u Bavarskoj šumi u Njemačkoj - Elefantentreffen, na koju dolaze samo bajkeri ekstremno avanturističkog duha željni potpuno nepredvidivih izazova, kaže Kovačević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA