Vreme čitanja: oko 1 min.

Humani gest Bratislava Gašića: Platio stan majci i troje maloletne dece koji su izgubili dom u požaru

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danica je majka troje dece, najmlađi sin je učenik 2. razreda, ćerka je učenica 5. razreda, a najstariji pohađa 6. razred OŠ Jovan Popović

  • 2
Bratislav Gašić, Požar Kruševac Foto: Tanjug/Rade Prelić, Privatna arhiva

Posle požara u kom je izgoreo stan u kom je sa troje dece živela Danica Dimitrijević, stanuje u novoiznajmljenom stanu, u kom je stanarinu platio ministar Bratislav Gašić na godinu dana, kako bi se renovirao stan i uskoro definitivno rešilo stambeno pitanje, a i zaposlenje koje bi omogućilo da Danica dostojanstveno živi sa svoje troje maloletne dece, piše RTK.

Sugrađanka Danica Dimitrijević, samohrana majka troje maloletne dece, kao podstanar je živela u iznajmljenom stanu koji je izgoreo. Pukim slučajem najstariji sin Andrija, učenik 6.razreda OŠ Javan Popović ostao je nepovređen.

Danica Dimitrijević, koja je redovno pomagala u sklopu Udruženja „Mi pomažemo, priključi se i ti“, nakon sastanka sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem, koji je obećao pomoć pri obnavljanju stana i zaposlenja, obećava da će se još više angažovati na pomoći onima kojima je potrebna.

Danica je majka troje dece, najmlađi sin je učenik 2. razreda, ćerka je učenica 5. razreda, a najstariji pohađa 6. razred OŠ Jovan Popović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bob

    1. februar 2024 | 13:13

    Sve pohvale za humanost !Da su svi ministri kao Gasic bilo bi dobro za celu Srbiju !!!!

  • Dr Anja

    1. februar 2024 | 16:22

    NIJE PRVI,A NI POSLEDNJI PUT,DA G-DIN GAŠIC POMAŹE U NEVOLJI!!!NISTA TO NIJE NI NOVINA NI ČUDNO,UOSTALOM,TO JE ODLIKA NAS KRUŠEVLJANA-HUMANOST NA DELU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA