≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Antivakseri, gledajte ovo! Ovako izgleda beba koja ima veliki kašalj! Da li vas je imalo sramota???

Ekipa Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Jutjubu pojavio se potresan snimak iz jedne bolnice, na kojem majka drže bebu koja je obolela od velikog kašlja

  • 95
Veliki kašalj, Pertussis Foto: Shutterstock

Celu Srbiju potresla je vest da su četiri bebe izgubile život zbog velikog kašlja, a jedna se bori za život, ovu vest saopštio je Vladimir Vukmanović sa Instituta za majku i dete.

Procenat vakcinisanih nije zadovoljavajuć, s obzirom da je ispod 95%, što znači da smo izgubili kolektivni imunitet. Svemu temu doprinele su i agresivne kampanje antivaksera koji se godinama bore i zbunjuju roditelje da ne vakcinišu svoju decu.

Kako je Telegrafu potvrđeno, dve bebe od po 2,3 meseca nisu ni uspele da se vakcinišu, a već su se razbolele i na kraju tragično završile.

Na Jutjubu pojavio se potresan snimak iz klinike "May0" u Americi, na kojem majka drže bebu koja je obolela od velikog kašlja. Devojčica crvena od naprezanja, jedva se bori da udahne vazduh, kašlje u nedogled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lavica

    31. januar 2024 | 17:50

    To su bebe koje još nisu primile vakcinu, koliko znam i mi i naša deca jesmo, moj sin je uredno vakcinisan i imao je veliki kašalj pre mesec dana, šta ćemo sad? Antivakseri su bili protiv globalnog eksperimenta za koronu, ako ćemo po tome, onda sam i ja antivakser! Tačka!

  • Strasno

    31. januar 2024 | 17:37

    Antivakseri su protiv vakcine za koronu koliko.znam ,a vi sad mesate sa vakcinama na rodjenju i naredne gde koliko znam niko ne pominje osim vas.Namecete nesto sto niko ne pominje i gde je normalno da deca budu vakcinisana . Preispitajte sta je tu uzrok. Zao mi je neduzne dece ....

  • nikolas

    31. januar 2024 | 18:15

    DALI VAM JE STRASNO STO MLADI UMIRU OD POSLEDICA VAKCINA-OD INFRAKTA I MOZDANIH UDARA !!! POST KOVID BOLESTI HARAJU SRBIJOM!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA