≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potpuno pijan vozio u zoni škole u Smederevu: Vozaču BMW-a kojem je oduzeta dozvola izmereno čak 4,23 promila

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega su podnete odgovarajuće prijave, a vozilo je oduzeto radi vršenja provera

  • 5
Pijan vozač automobila, vozač u alkoholisanom stanju Foto-ilustracija: Shutterstock

Saobraćajna policija u Smederevu zaustavila je i isključila iz saobraćaja vozača BMW-a koji je u zoni Osnovne škole "Dositej Obradović" upravljao vozilom u stanju potpune alkoholisanosti, saznaje Telegraf.rs.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač (38) upravljao vozilom sa čak 4,23 promila alkohola u organizmu, a daljom kontrolom utvrđeno je da se radi o vozaču kome je vozačka dozvola oduzeta zbog kaznenih poena.

Učinilac prekršaja zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete odgovarajuće prijave, a vozilo je oduzeto radi vršenja provera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dax

    7. februar 2024 | 09:20

    Jel ste još protiv trajnog oduzimanja vozila ovakvim likovima?

  • Vesna

    8. februar 2024 | 16:38

    Imamo pravo a vi obavezu da ispraćite do kraja, hocš li ovom vozacu biti trajno oduzeta dozvola, konfiskovano vozilo i da li i kakobiti kaznjen To je pokusaj ubistva Hocete li da cekate da ubije nekog

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA