≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tinejdžeri koji su nestali dobri drugari, porodice očajne: Jedan pobegao sa rođendana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njihov nestanak je prijavljen u ponedeljak, 5. februara

  • 1
Nestali dečaci, Sremska Mtrovica Foto: Privatna arhiva

Dvojica tinejdžera Aleksandar J. (16) i Nikola M. (14) iz Sremske Mitrovice nestali su u nedelju, a njihov nestanak prijavljen je u ponedeljak 5. februara 2024 godine policiji u Sremskoj Mitrovici, potvrđeno je za Telegraf iz te ustanove.

Kako nam je rekla žena koja je straratelj Aleksandra J., on je pobegao u nedelju, a nisu ni naslućivali da bi do toga moglo doći.

Ispričali su nam da je poslednji put viđen u nedelju oko 21 čas uveče, a već ujutru su shvatili da ga nema i krenuli u potragu po okolnim mestima, ali nažalost neuspešnu.

- Oni su baš dobri drugari, saznali smo da su u Beogradu. Aleksandar me je uvek slušao, bio je dobar, izlazio je da se igra da se druži, bio je dobar i prema mojoj deci. - rekla je staratelj za Telegraf.rs

Kako je dodala, on je pobegao u nedelju uveče kada su proslavljali rođendan njene ćerke. Poslednji put su viđeni u Beogradu.

- Taksista mi je javio da ih je video u Beogradu u pola pet. Pokušali smo sve moguće. Nikola ima telefon povremeno ga uključi, pa ponovo isključi, sve smo predali policiji, sve je pokrenuto - rekla je ona.

Dodala je da se dečaci znaju iz kraja, zajedno su se igrali u parku, sali, igraonici.

- Od porodice u ponedeljak dobili smo prijavu. Policija preduzima sve mere u cilju njihovog pronalaska - rečeno je za Telegraf.rs iz PU Sremska Mitrovica.

Porodice dvojice dečaka su u svakodnevnom kontaktu i nadaju se bilo kakvim vestima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA