Vreme čitanja: oko 2 min.

Podstanari iz pakla! Glorija iz Novog Sada izdala stan i zažalila: Ostavili haos, ni depozit ne pokriva štetu

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Izdali smo stan od novembra jednoj devojci koja ima dva psa. Ona je živela tu dva meseca, pa se potom odselila u inostranstvo i uselila svog brata u stan da čuva pse i bude u stanu", započela je Glorija za Telegraf.rs

  • 13
Stanari iz Pakla ruiniran uništen stan Fičer Foto-montaža: Telegraf.rs, Shutterstock

Ukoliko ste nekada bili podstanar, verujemo da ste o tom stanu vodili računa kao o svom domu. Međutim, nemaju svi ljudi tu svest, te se prema tuđim stvarima ponašaju onako kako nikada ne bi prema svojim.

Verujemo da ste više puta čuli da su stanodavci imali užasna iskustva sa podstanarima, naravno, ima pregršt i obrnutih situacija, ali ono što se dogodilo Gloriji iz Novog Sada je zaista nesvakidašnja situacija.

Glorija je za Telegraf ispričala kroz kakav pakao je prošla zbog svojih podstanara, ali i njene komšije koje su bile svedoci terora.

"Izdali smo stan od novembra jednoj devojci koja ima dva psa. Ona je živela tu dva meseca, pa se potom odselila u inostranstvo i uselila svog brata u stan da čuva pse i bude u stanu", započela je priču.

Prema njenim rečima, devojka nije ni javila da će se njen brat useliti, te ga oni nikada nisu ni upoznali.

"Ona za njega tvrdila da je miran, povučen, da uglavnom sedi u stanu i brine o njenim psima", kaže Glorija.

Međutim, pre nedelju dana, Glorijin telefon je bio preplavljen pozivima komšija koji su se žalili na lavež pasa i buku koja dolazi iz njenog stana.

"Dobijali smo pozive od komšija da psi jako laju, i danju i noću, da se tuku i da se stalno prave žurke u stanu, da je bučno do jutra, da neko baca smeće kroz prozor, čak da su se i iz zgrade pored žalili. Otišli smo da vidimo o čemu se radi i pričali sa više komšija od kojih smo čuli istu priču. Došli smo do stana i stanar se pravio da nije tu dok ga nismo nazvali i rekli da čujemo da je unutra", nastavlja sagovornica Telegrafa.

Kako kaže, kada je otvorio vrata u stanu su zatekli potpuni haos.

"Sve je bilo prljavo i pseći izmet je bio svuda. Zatražili smo da se iseli na šta je on molio da ostane jer nema gde, ali potom je otišao. Jedan pas je završio na ulici, navodno je pobegao, a drugog su odveli kod člana porodice", objašnjava.

Posle ovog incidenta, Glorija je pozvala devojku kojoj je prvobitno izdala stan, ali je ona tvrdila da "njen brat nije takav".

"Ubrzo nas je blokirala, a nama je ostao uništen stan za koji depozit nije dovoljan da pokrije. Račune od ovog meseca nisu hteli da plate tako da i to ostaje na nama da pokrijemo", zaključila je Glorija.

(Telegraf.rs)

Video: Garež, uništeni stanovi: Jutro nakon nakon stravičnog požara u Malom Mokrom lugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    9. februar 2024 | 07:07

    Kako ih nije sramota da slikaju kakvu rupu su im izdali, namestaj smrdljiv i star 50 godina. Fuj

  • E

    9. februar 2024 | 07:10

    Stan i namestaj su zapravo i adekvatni za pse, kuhinja koja ne postoji vise ni u seoskim supama a da ne pricam o namestaj. Verujem da je kirija ja bila paprena

  • E svasta

    8. februar 2024 | 23:16

    Moja komsinica je izdala stan majci i cerki koje su imale macku. Macka je noktima sve stvari upropastila, narocito zavese. Zato nikada nikome ne bih izdala svoj stan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA