Vreme čitanja: oko 1 min.

Кosovska Mitrovica: Veliki opštenarodni protestni skup u ponedeljak u 12

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo će biti jedan naš zajednički mirni apel i skup da pokažemo celom svetu da vide našu muku i obespravljenost, kažu

  • 0
ZASTAVE NOVE KOSOVSKA MITROVICA Foto: Tanjug/Dopisništvo KIM

Srpski narod sa Kosova i Metohije, održaće u ponedeljak u 12 časova u Kosovskoj Mitrovici veliki protestni opštenarodni skup kojim žele da skrenu pažnju čitavom svetu i medjunarodnoj zajednici na svoj obespravljen položaj, posebno zbog odluke Prištine i Aljbina Кurtija o ukidanju dinara kojom im se ugrožava ostanak i opstanak na njihovim ognjištima.

Kako je za TV Most rečeno u Udruženju penzionera čiji su predstavnici najavili i prijavili skup nadležnim organima, na mitingu u ponedeljak očekuju veliki broj svojih sunarodnika, zdravstvene radnike, prosvetne radnike, socijalno ugrožene, studente i omladinu, jednom rečju ,"sve one kojima je direktno ugrožena egzistencija nepravednim merama iz Prištine".

Ovo će biti jedan naš zajednički mirni apel i skup da pokažemo celom svetu da vide našu muku i obespravljenost. Skup će biti održan u 12 časova u blizini Trga Braće Milić - istakli su iz ove organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA