Vreme čitanja: oko 2 min.

SBB predstavlja novi EON Video klub i ekskluzivne domaće premijere

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

SBB kompanija danas je najavila lansiranje novog EON Video kluba na vodećoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, koji transformiše iskustvo gledanja sadržaja u vašem domu svojim modernim i inovativnim interfejsom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline

  • 5
EON TV Foto: Promo

Sve to je sada dostupno svim EON korisnicima koji mogu na jedan potpuno unapređen način da uživaju u više od 25.000 naslova u okviru EON Video kluba.

Novi nivo iskustva gledanja sadržaja

EON Video klub pruža još savremeniji pristup načinu na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja koji svako filmsko veče pretvara u vaš događaj po meri.

Dodavanjem nove funkcije preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gde.

EON platformu je razvio United Cloud, centar za istraživanje i razvoj United Grupe, osiguravajući da višestruko nagrađivani EON nastavi da nudi superiorno korisničko iskusto, uključujući i režim za decu EON Kids, kao i Sports mode, između ostalih naprednih funkcionalnosti.

Ekskluzivna najava sadržaja

Premijeru serije "Vreme Smrti", ekskluzivne domaće produkcije United Media, od 20. februara možete da pogledate u EON Video klubu. Bindžujte svih 15 epizoda prve sezone serije u okviru istoimenog kataloga, po ceni od 690 dinara. Uslugu možete da aktivirate putem MojSBB naloga i pozivom našeg Kontakt centra na 19900. Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film iz prethodne godine "Čuvari formule", koji će EON korisnicima biti dostupan bez dodatne naknade.

-Unapređenje EON Video Kluba pokazuje naše neumorno traganje za inovacijama. Uz nove, najsavremenije funkcije i ekskluzivne domaće premijere, postavljamo novi standard za zabavu "on demand" u Srbiji. Ponosni smo na to što možemo da donesemo najnovije naslove domaće produkcije, kao što su "Čuvari Formule" i "Vreme smrti", što pokazuje našu predanost u pružanju jedinstvenog i atraktivnog sadržaja za naše korisnike - rekao je Milija Zeković, izvršni direktor SBB-a.

-Novi EON Video klub je dokaz naše posvećenosti u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i praćenju svetskih trendova u domenu načina gledanja sadržaja. Kada smo prvi put videli reakcije javnosti prilikom uvođenja bindžovanja, znali smo da je Video klub i način gledanja sadržaja "na zahtev" nešto što korisnici danas traže i žele. Sigurni smo da će novi EON Video klub osvojiti naše korisnike svojim jedinstvenim sadržajem i inovativnim funkcijama, koje podižu iskustvo gledanja na novi nivo - rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u SBB kompaniji.

EON TV platforma danas je dostupna je na tržištu od 40 miliona ljudi, širom Jugoistočne Evrope.

EON je napravio revoluciju na tržištu televizije, pretvarajući svaki TV u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice, vraćanje omiljenih TV sadržaja do 7 dana unazad, poseban prostor za decu EON Kids i Video klub koji sadrži preko 25.000 naslova.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA