Vreme čitanja: oko 2 min.

Alfa BK Univerzitet vam čestita Dan državnosti Republike Srbije

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

  • 0
Alfa BK Univerzitet Foto: Arhiva BK univerziteta/Ustupljene fotografije

Draga omladino, dragi učenici, budući studenti,

Alfa BK Univerzitet vam čestita Dan državnosti Republike Srbije! Dan državnosti Sretenje je državni praznik Srbije koji se proslavlja 15. februara, a ustanovljen je u spomen na dan kada je na zboru u Orašcu 1804. godine dignut Prvi srpski ustanak, i takođe se proslavlja kao Dan ustavnosti Srbije, u spomen na dan kada je u Kragujevcu 1835. godine izdat i zakletvom potvrđen prvi Ustav Knjaževstva Srbije — Sretenjski ustav, najmoderniji ustav u tadašnjoj Evropi. Ovaj datum je najbitniji datum u političkom, kulturnom i istorijskom kalendaru Srbije. Ovaj dan nije samo prilika za proslavu, već i za razmišljanje o značaju obrazovanja u razvoju naše države.

Upisom na Alfa BK Univerzitet postajete deo najuspešnije porodične poslovne grupe iz ovog dela sveta, čiji doprinos razvoju Srbije je nesporan. Već više od pola veka, BK grupa ne samo što gradi kvalitetno obrazovanje, već i se aktivno angažuje u poslovnom i kulturnom životu zemlje.

Alfa BK Univerzitet vam pruža stručna znanja i veštine i uključuje vas u mrežu uspešnih poslovnih mogućnosti za profesionalni razvoj. Vaše studiranje na Alfa BK Univerzitetu postaje prvi korak ka ostvarivanju vašeg potencijala i ka doprinosu prosperitetu naše zemlje.

Ovaj izbor nije samo investicija u vaše lično obrazovanje, već i u budućnost Srbije. Neka vaša akademska i profesionalna karijera bude svetla tačka u našoj istoriji i neizostavan deo naše budućnosti.

Tradicija, vera i porodične vrednosti srpskog naroda su blago koje porodica Karić čuva svojim primerom i koje na svakom mestu promoviše. Misija porodice Karić počinje od obrazovanja, kao osnovne potrebe za kvalitetno društvo, i nastavlja se do stvaranja poslovnih prilika, kojima se stvara sigurnost za razvoj porodice kao osnovne jedinice društva. U ovoj misiji porodica Karić posvećuje pažnju svakom detalju, pa je tako Alfa BK Univerzitet stvoren i izgrađen prema svetskim standardima, što dokazuje više od 30 godina rada i više od 25.000 studenata. Ove brojke samo potvrđuju kvalitet, i određuju dalji put ka novim uspesima. Postanite deo Alfa BK Univerziteta, da zajedno gradimo bolju budućnost Srbije!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA