Vreme čitanja: oko 1 min.

Frida iz dalekog Perua došla u Sombor zbog njega: Ostavila je sve, a danas u kući govore čak 4 jezika

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Četvoročlana porodica je srećna i emotivno povezana

  • 0

Frida iz Lime, glavnog grada Perua došla je u Sombor zbog neobične životne i emotivne priče. Porodica Kanjo iz ovog grada pravi je primer kako izgleda srećan brak i iskrena ljubav.  Njen muž i ona podelili sz tajne kvalitetnog partnerskog odnosa, ali i pojasnili koliko je bitno poštovanje, prenosi RTV.

Lorant iz Sombora i Frida iz Perua upoznali su se na prekookeanskom brodu. U pitanju je bila ljubav na prvi pogled, koju su krunisali brakom pre sedamnaest godina.

Navode da se i daje vole istim intezitetom, a da je za srećan brak najvažnije međusobno razumevanje i podrška.

- Ljubav može da prevaziđe sve jezične granice. Verujem u to i mislim da je tako i izuzetno cenim to što je Frida ostavila sve iza sebe i pošla za mnom - navodi Lorant.

Ipak, Frida kaže da je ljubav jedina stvar koja se ne može kupiti.

- Možeš imati novca koliko god hoćeš, ali sa tim novcem ne možeš da kupiš ljubav. Volim svoju porodicu, a kako u mojoj zemlji, tako i ovde se kaže da je muž glava kuće, a žena vrat - objašnjava Peruanka.

Četvoročlana porodica je srećna i emotivno povezana. U njihovoj kući se govore srpski, mađarski, španski, engleski i francuski jezik.

Porodica Kanjo0 zaključuje da je za srećan život najvažnije da se ne izgubi bliskost i osećaj pripadnosti, jer najvažnije je da je porodica složna gde god da živi i kakva god vremena da dođu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA