≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Đorđe (15) pošao biciklom kod druga i nestao bez traga: Majka moli za pomoć

Vreme čitanja: oko 2 min.

Slučaj je prijavila policiji u Ubu od kojih, kako tvrdi, nije dobila za sada nikakvu informaciju

  • 1
Đorđe Despotović (15) iz Uba nestao Foto: Privatna arhiva

Đorđe D. (15) iz Uba nestao je juče nešto posle 10 časova ujutru, kada se iz porodične kuće biciklom zaputio kod druga. Njegova majka Jelena za Telegraf je otkrila da je nema od brige i da joj svašta pada na pamet.

"Krenuo je kod druga biciklom, rekla sam mu da može da ide jer je to na 15 minuta od naše kuće, ali on nije otišao kod njega nego u Kačarevo kod drugarice. Nije me poslušao, iako sam mu rekla da mi se javi ako ide negde dalje", počela je majka priču za Telegraf.

Kako žena navodi u trenutku nestanka on je na sebi imao crnu jaknu i pantalone "džeparice", a sa sobom osim telefona, koji se u međuvremenu ispraznio, nije poneo ništa.

"Punjač mu je kod kuće, telefon prazan, zvala sam celo jutro ne mogu da ga dobijem", kazala je zabrinuta žena.

Za nestanak sina, kako tvrdi naša sagovornica, saznala je od njegovog druga, koji je dobio poruku od Đorđa oko 2,3 sata nakon ponoći.

"Njegov drug mi je rekao da mu se Đorđe javio oko 2,3 sa lokacijom i pričom da se izgubio u Kačarevu i da javi meni, nakon čega mu se ispraznila baterija. On mi je za to rekao tek oko 8 ujutru", priča prestravljena žena.

Ona dodaje da je navodnu poruku od Đorđa dobila i drugarica kod koje je krenuo u Kačarevo, te da joj je rekao da se nalazi u izvesnoj "kolibi", za koju je njegova majka saznala tek danas.

"Rekla je da joj je napisao da je u "kolibi" i da je tu uspeo da nađe smeštaj, ja do danas nisam znala da to mesto postoji", navodi Jelena dodajući da njegovom društvu ne veruje ni reč.

"Ne znam šta da vam kažem posle ovih priča, svašta mi pada na pamet", sa strahom izgovara ona.

Slučaj je prijavila policiji u Ubu od kojih, kako tvrdi, nije dobila za sada nikakvu informaciju.

Kako je Telegrafu rečeno iz MUP-a nestanak je juče ujutru prijavila zabrinuta majka.

"Dečak je krenuo juče ujutru iz Uba ka Kačarevu i onda mu se gubi svaki trag", potvrđeno je.

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđe je imao običaj da ode kod pomenutog druga, ali bi se uvek javio porodici, što ovoga puta nije bio slučaj, pa je majka jako uplašena.

Za sada ne postoji nikakav trag, ali je policija uključena i traga se za nestalim dečakom.

Mole se svi građani koji imaju bilo kakve infromacije da odmah jave najboližoj stanici ili pozovu na broj telefona 062 101 21 23.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😑

    16. februar 2024 | 16:33

    Ako sam dobro pročitala, on je nestao juče posle 10 ujutru a majka je za to saznala tek jutros oko 8h kada joj je to javio detetov drug koji je od nestalog dobio poruku u 2- 3h noćas?? Samo da se dobro završi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA