Vreme čitanja: oko 1 min.

Sunce, kratke jakne i trubači: Ovako su danas izgledali Sremski Karlovci, pravo proleće u februaru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sutra će u Srbiji biti umereno do potpuno oblačno

  • 0
Sremski Karlovci, sunčan dan Foto: Mateja Beljan

U Srbiji je danas maksimalna dnevna temperatura 14 stepeni, što je iznad proseka za ovo doba godine. Pravu prolećnu atmosferu, reporter našeg portala zabeležio je u Sremskim Karlovcima, gde su ljudi masovno izašli na ulice kako bi uhvatili sunce, ali i oslušnuli muziku.

U centru Karlovaca okupili su se trubači koji su prolaznike digli na noge, dok su deca razdragano trčkarala oko fontane Četiri lava.

Kako se vidi na fotografijama našeg reportera, na nebu iznad ovog vojvođanskog mesta nema ni oblačka, a građani su već odlučili da ostave zimske jakne kod kuće.

Podsetimo, sutra će u Srbiji biti umereno do potpuno oblačno, dok će u kasnim popodnevnim i večernjim satima biti uslova za slabu kišu.

U Srbiji u sledećih sedam dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i mestimično slabe, kratkotrajne kiše, koja će biti izvesnija u utorak, subotu i početkom naredne sedmice.

Kako vi provodite prolećne dane u februaru?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA