Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakav bezobrazluk: Bahati vozač se parkirao nasred trotoara u Staroj Pazovi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije jasno zbog čega je ovaj vozač odlučio da se parkirana na trotoaru, s obizorom na to da se u neposrednoj blizini nalaze dva velika parkinga

  • 1
Parking, parking mesto, parkiranje Foto: Shutterstock.com

Ukoliko odete u velike gradove poput Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Kruševca, imaćete priliku da vidite pregršt bahatih vozača koji sebi daju za pravo da se parkiraju gde god požele.

Međutim, situacija nije ništa bolja ni u manjim mestima.

Trotoari, zelene površine, mesta za invalide, pešački prelazi - sve su to mesta gde pojedini vozači ostavljaju svoja vozila.

Međutim, jedan vozač večeras je posebno iznervirao Staropazovčane, jer se parkirao, ni manje, ni više nego nasred trotoara.

"Po sred staze i to na 50 metara od policijske stanice", stoji u opisu fotografije koja je objavljena na Instagram stranici 192.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nije jasno zbog čega je ovaj vozač odlučio da se parkirana na trotoaru, s obizorom na to da se u neposrednoj blizini nalaze dva velika parkinga.

(Telegraf.rs)

Video: Bahato parkiranje na Vračaru: Jedan napravio problem vozačima, drugi pešacima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    20. februar 2024 | 05:40

    Vidi se po autu,e bato audi,i tablici zašto se bahati,ST☆111 XX. Ili je pandur ili radi za njih,ili je dobar sa pandurima. Ti paćenici pate za takvim tablicama,budi mangup pa plati 80.000 posebnu tablicu,i parkiraj kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA