Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro sajam za penzionere u Nišu: Cilj poboljšanje kvaliteta života starije populacije

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kažu da će na sajmu biti organizovane i razne radionicame, koncerti, kao i nagradne igre

  • 0
Starost Stari ljudi Stara osoba Stara Žena penzioner penzionerka Foto Mateja Beljan

Sajam za penzionere biće održan u Oficirskom domu u Nišu 9. i 10. marta, a biće predstavljeni radionice, muzički program, nagradne igre, kao i štandovi udruženja, firmi i organizacija koje se bave starijom populacijom.

Penzionerima je ulaz na Sajam besplatan, a imaće priliku da obiđu razne štadove na kojima će im biti predstavljene razne usluge poput pomoći i nege u kući, volontiranja, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja...

Takođe, moći će da obave i besplatne preglede kao što su kontrola vida, merenje krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi, pišu Južne vesti.

-Kroz dvodnevno druženje upoznaće se i sa resornim gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje svojim radom utiču i doprinose poboljšanju kvaliteta života najstarijih – sa različitim programima, sadržajima i pogodnostima koji su im dostupni kako u lokalu, tako i na teritoriji cele Srbije. Pored pomenutih, izlagači koji će svoje usluge predstaviti najstarijim Nišlijama su i farmaceutske kompanije, banke, osiguravajuća društva, kompanije iz oblasti prehrambene industrije i dijetskih suplemenata koje se u okviru svoje delatnosti bave i poboljšanjem kvaliteta života starije populacije - navode organizatori.

Kažu da će na sajmu biti organizovane i razne radionicame, koncerti, kao i nagradne igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA