≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo šta se krije iza najslađeg snimka u hramu Svetog Save: Dvogodišnju Darju je baka naučila ovome

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnji snimak malene devojčice koji je raznežio sve korisnike društvenih mreža za kratko vreme broji preko 220.000 lajkova

  • 1

Dvogodišnja Darja Korać zaludela je društvene mreže nakon snimka koji je nastao u hramu Svetog Save. Na njemu ova nedoljiva devojčica uz reči "U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, Amin", ljubi ikonu Svetog Save, a sada za Telegraf.rs majka Irena otkriva ko je malenu Darju naučio ovome.

Nesvakidašnji snimak malene devojčice koji je raznežio sve korisnike društvenih mreža za kratko vreme broji preko 220.000 lajkova.

Na njemu se dvogodišnja Darja krsti kao velika i čisto izgovara "U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, Amin" nakon čega ljubi ikonu Svetog Save.

Očaravajući snimak osim što je oduševio sve, izazvao je i čuđenje da ovako malo dete ume da se prekrsti i izgovori ovu molitvu.

Kako je ostala nepoznanica ko je preslatka devojčica koju sa odušeljenjem gleda čitava Srbija, Telegraf je uspeo da dođe do njene mame.

Za Telegraf.rs Iva, Darjina mama otkrila je da Darja ima svega dve godine i da je svemu sa snimka naučila baka.

- Baka ju je tome naučila, a Darja ima dve godine - otkrila je mama Irena za Telegraf.rs.

Pozitivni komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu.

"Ja kao musliman mogu reći da je ovo preslatko"... "O duša preslatka"... "Duša pametna"... "Dete ljubavi"... "Sve pohvale za roditelje i naravno maloj bebi", samo su neki od komentara na ovaj snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA