Vreme čitanja: oko 1 min.

Glišović obišao Komandu Centralne logističke baze i Vojnogeografski institut

T. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glišović se upoznao sa stanjem i sposobnostima najveće logističke jedinice u Vojsci Srbije

  • 0
Želimir Glišović, Vojska Srbije Foto:Tanjug

Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general- potpukovnik Želimir Glišović obišao je danas u Beogradu Komandu Centralne logističke baze i Vojnogeografski institut "General Stevan Bošković" i ostvario neposredan uvid u stanje u ovim sastavima Vojske Srbije, u organizaciju života i rada i stepen realizacije težišnih zadataka.

Glišović se upoznao sa stanjem i sposobnostima najveće logističke jedinice u Vojsci Srbije, sa nivom popunjenosti trupnih i vantrupnih rezervi ubojnih, pogonskih, intendantskih i drugih sredstava, ali i sa realizacijom zadataka po funkcijama logistike i merama koje se preduzimaju kako bi se materijalna sredstva skladištila, čuvala i održavala u skladu s najvišim standardima u ovoj oblasti, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Kako se navodi, u Vojnogeografskom institutu, generalu Glišoviću su prezentovani kapaciteti za izradu kartografskih, grafičkih, fotografskih i tekstualno- numeričkih proizvoda u digitalnoj i štampanoj formi, najnovija dostignuća i aktuelni projekti, kao i planovi za implementaciju geoportala Instituta na internoj mreži Vojske Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Vučić: Stigli su nam novi helikopteri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA