Vreme čitanja: oko 1 min.

Nejla (2) recituje Oče naš i ništa lepše danas nećete čuti: Ceo region komentariše dete iz mešovitog braka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iznenađeni bistrinom ove dvogodišnjakinje zapitali smo se ko je i kako naučio molitvu "Oče naš" koju sa lakoćom recituje, a njena tetka Elizabeta za Telegraf.rs otkriva da je njena sestra, zaslužna za to jer joj "Oče naš" čita kada ode na spavanje

  • 12

Neodoljiva Nejla Hana (2) očarala je i zatekla sve svojom recitacijom molitve "Oče naš", a njena tetka Elizabeta otkrila nam je ko je njenu sestričinu naučio tome, ali i da Nejla Hana potiče iz mešovitog braka.

Iznenađeni bistrinom ove dvogodišnjakinje zapitali smo se ko je i kako naučio molitvu "Oče naš" koju sa lakoćom recituje, a njena tetka Elizabeta za Telegraf.rs otkriva da je njena sestra zaslužna za to jer joj "Oče naš" čita kada ode na spavanje.

- Nejla Hana je dete iz mešovitog braka. Njen otac je iz Bosne, a moja sestra je iz Kraljeva. Napunila je dve godine u novembru, a molitvu joj moja sestra čita kad ode na spavanje - otkriva Elizabeta.

Njena sestra se, kako kaže, veoma posvetila devojčici i osim molitve Nejla Han zna mnoge pesmice.

- Inače je veoma bistra i inteligentna i ne samo da je naučila "Oče naš" već zna i mnogo pesmica i obožava priče iz knjiga. Ja sam tom detetu tetka i mogu da vam kažem da je stvarno iznenađujuće da deca u tom uzrastu znaju molitvu. Pojedina deca čak i ne pričaju razgovetno. Moja sestra se baš posvetila detetu i redovno joj čita knjige svakakvog žanra - istakla je Elizabeta.

Takođe dodaje da je Nejla Hana napunila dve godine u novembru i da sa roditeljima živi u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA