Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak koji je Kruševljane i šokirao i rastužio: Ovan izleteo na put, isprepadao se, pukom srećom izbegao auto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se vidi na snimku, ovan koji se pojavio u Kruševcu krenuo je da trči pravo na automobile, ne znajući na koju će stranu

  • 5

Ulicama Kruševca pre dva dana prošetao se ovan, a snimak koji je objavljen na društvenim mrežama rastužio je sve stanovnike ovog grada. Kako se vidi na snimku, životinja je zbunjena, uplašena i pokušava da se snađe u saobraćaju, te na kraju beži od automobila.

Kako je autor videa ispričao za Telegraf.rs, ulica u kojoj je primećen ovan jedna je od najprometnijih u ovom gradu, a na putu je primetna i velika gužva u saobraćaju.

On dodaje da je bio zbunjen prizorom i da niko ne zna odakle je ovan došao, ali da se sumnja da je pobegao iz nekog domaćinstva.

Kako se vidi na snimku, ovan je krenuo da trči pravo na automobile, ne znajući na koju će stranu. Na svu sreću, vozači su ga odmah primetili, te su svi zaustavili automobile kako bi životinja pretrčala put. Posle nekoliko sekundi krenuo je da beži, a nije poznato gde je završio.

Sudeći po komentarima ispod videa koji je objavljen na Fejsbuku, građane je ovaj prizor rastužio.

"E, jadna životinja, isprepadana", "Jadna preneražena životinja.", "Jadno stvorenje.", glasili su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA