Vreme čitanja: oko 1 min.

Vojin i Milenija postavili drva da im drže plafon, nemaju vodu i kupatilo: Tužan prizor iz kuće u Inđiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milenija Andrić (64) i Vojin Savić (68) žive u vanbračnoj zajednici 20 godina. Milenija ima malu penziju i obavlja sezonske poslove po njivama, dok je Vojin prima socijalnu pomoć, a oboje su dijabetičari

  • 4
Vojin i Milenija, Inđija Foto: Privatna arhiva

Stravični uslovi u kojima dane provode Milenija i Vojin iz Ljukova kod Inđije toliko su zastrašujući da prete da svakog momenta odnesu žrtvu unutar kuće. Drva koja su upotrebili kao potporu za njihov plafon nalaze se na svakom koraku kuće.

Milenija Andrić (64)  i Vojin Savić (68) žive u vanbračnoj zajednici 20 godina. Milenija ima malu penziju i obavlja sezonske poslove po njivama, dok je Vojin prima socijalnu pomoć, a oboje su dijabetičari.

U kući nemaju vodu ni kupatilo, a uslovi u kojima žive su katastrofalni.

Kako plafon preti da im se sruši na glavu, u njihovoj kući, na svakom koraku su potporna drva.

Potrebna im je pomoć s obzirom da sa svojim primanjima nisu u situaciji da naprave veće promene u svom domu, a Milenija ima i sina koji je je bolestan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukodlak

    1. mart 2024 | 22:49

    Gospodo,da li je došlo vreme ,da VAS Pita STAROST gde vam prodje MLADOST.

  • Radmila Velickovic Milosevic

    3. mart 2024 | 11:57

    I kod mene je stanje jos gore pola plafona je otpalo u sobi ova druga se drzi podaprutom letvom U kuhinji ga nj nema pao skriz unistio viseci deo kuhinje donji deo sudoperu sve stvari cesma pukl sto polupan u predsoblju jos gore i tako zivimo nas cetvofo dva decaka cerka i ja volela bih da vsm posaljem sliku a srcani sam bolesnik dvadeset posto ni radi srce itd veliki pozdrav pomagajte ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA