≫ 

Sektolog o mogućem značenju simbola na zidovima kuće para iz Novog Sada: "Daj Bože da grešim..."

 ≫ 

On dodaje i da poštovaoci ovih uverenja šire svoju propagandu i tako uspevaju i da, najpre, zatruju omladinu, poput primera bračnog para iz Novog Sada

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zdravko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Veterinar

    03. mart 2024 | 16:11

    Za pacijenta 10.minuta traje pregled kod lekara,al zato pregled automobila traje 45.minuta na tehničkom,ja mislim da ipak više pažnje treba posvetiti čoveku,nego automobilu! Al,eto nekakvi Okanovići itd...,misle drugačije???🤔

  • Aleksandra

    03. mart 2024 | 14:32

    Ovaj sektolog se nalupetao za medalju-satanizam nema veze ni u prolazu sa Energijom, Kosmosom, Paganstvom...! Najlakše je nabediti tamo neku nevidljivu silu za ovakvu tragediju!!! A jeste realno moguće da je ženica patila od postporođajne depresije! (koja nije primećena i lečena na vreme...) Pritom jako mladi (moj sin je godište ovog nesrećnog dečka)i sami, očigledno, verovatno i besparica, iseljenje-kao što su neki od vas naveli... Biće jasnije nakon obdukcije jadnih mališana šta se i kako desilo, i šta je prouzrokovalo ovoliku tragediju. Da li je dete umrlo, ili ih ona pobila u napadu psihoze, pa su se oboje ubili... Jasno je da njemu nakon toga života ne bi bilo svakako. Specijalno u tim godinama, kada se još uvek sve idealizuje s jedne strane, a posmatra fatalistički sa druge... Treba ih bar u smrti ispoštovati i sačekati da se, bar sada, sazna njihova istina, bez suvišnih lupetanja i komentara. Svakako strašan i jeziv kraj jedne mlade porodice...! Smrt koja je možda mogla da bude sprečena... Svaki put kad se ovako nešto desi znajte da smo svi grupno zakazali kao ljudi!!! (ko je i kad poslednji put pitao smušenu komšinicu, sa bebom i kesama u rukama, kako je, kako živi, da li joj treba pomoć...?!)

  • Mili

    03. mart 2024 | 14:27

    Koliko treba da budeš glup da te obrlati neka sekta???Mislim da te neko ubedi u neku glupost...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA