≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dve sestre napustile Dečje selo u Kamenici: 12 dana traje potraga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako saznajemo, o nestanku devojčica odmah su obaveštene su policijske uprave u Novom Sadu, Rumi i Sremskoj Mitrovici, kao i Centar za zaštitu trgovine ljudima

  • 2
Silovanje devojčica tuga Foto: Shutterstock

Dve devojčice, rođene sestre M.M. (15) i J.M. (13) napustile su Dečje selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici 21. februara i od tada se ništa ne zna o njima, saznaje Telegraf.rs.

- Devojčice su pod starateljstvom Centra za socijalni rad iz Bogatića, koji ih je zajedno sa najmlađim bratom smestio u Dečje selo posle prijave nasilja u porodici, odnosno njihovog zlostavljanja od strane oca - naveo je naš izvor.

Mlađa sestra J.M. je, navodno i ranije odlazila iz Dečjeg sela, koje je ustanova otvorenog tipa i vraćala se, a ovog puta je sa sobom povela i stariju sestru i od odlaska im se izgubio svaki trag.

- Sumnja se da se kriju negde na području Rume, gde živi mladić sa kojim je mlađa sestra navodno u vezi, ali potraga bezuspešno traje već 12 dana - dodaje je izvor Telegrafa.rs.

Kako saznajemo, o nestanku devojčica odmah su obaveštene su policijske uprave u Novom Sadu, Rumi i Sremskoj Mitrovici, kao i Centar za zaštitu trgovine ljudima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PN

    4. mart 2024 | 12:48

    Samo da su žive i zdrave iako se udale,malo je rano ali zar treba čekati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA