≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Novom Sadu: Sveštenik fizički napadnut na Limanu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident je prijavljen novosadskoj policiji i u toku je istraga

  • 9
Katolički Sveštenik Foto: Shutterstock

Sveštenik bačke eparhije B.M. fizički je napadnut juče u novosadskom naselju Liman prilikom obavljanja redovnih parohijalnih dužnosti. Eparhija bačka oglasila se povodom ovog incidenta.

"Napad je izvršio za sada nepoznati muškarac koji je na ulici, pred svedocima, ničim izazvan, udario sveštenika i zatim se brzo udaljio u nepoznatom pravcu. Incident je prijavljen novosadskoj policiji i u toku je istraga", napisali su na svom zvaničnom sajtu.

"Pozivamo sve društvene činioce, a posebno političke partije i medije, da na ovom primeru uvide svoj deo odgovornosti i da svi zajedno kao društvo učinimo sve da se ambijent u kojem živimo izleči i upristoji jer će, u suprotnom, dolaziti do sve većih podela u društvu", apeluju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    6. mart 2024 | 11:19

    Kakav ste odgoj dali deci, tako će vam se i suditi.

  • Jeremija

    6. mart 2024 | 11:38

    Srpska sramota

  • A

    6. mart 2024 | 11:33

    Da vi malo smanjite sa maltretiranjem onih koji nisu vernici,u zemlji je sekularno društveno uredjenje,crkva je odvojena od države,da toliko netalasate niko vas ne bi ni dirao,sigurno ovaj napad ima pozadinu,naravno da nije to opravdanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA