Beograđanka pozvala gazdu da joj popravi vodokotlić, a on je izbacio iz stana: Vređao je do iznemoglosti

Devojka je za Telegraf.rs ispričala da se stanodavac sve vreme njenog boravka u tom smeštaju ponašao neprikladno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Anton Marin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kiki

    15. mart 2024 | 14:55

    Nije on gazda. On je primitivac. Lepi mu da uzme novac, ali da ulozi u popravku , tesko.

  • Emili

    13. mart 2024 | 09:07

    Kakve jezive stvari,kod stanodavke koja nije promenila ventil za vodu preko 20godina! Usled dotrajalosti istog,zamenih ga."Gazdarica" je" platila"zamenu,da bi posle 2 meseca izmislila kako sam trazila dupli iznos za taj posao i kako je ona to platila.Kako sam imala racun i prikazala joj isti,skamenila se stara alkoholicarka i spletkarka.Toliko me je izvredjala zelenasica,pa je presla na semu kako joj nisam platila jednu kiriju.Lihvarka je na kraju popila"nogu".Sada joj je brlog prazan,iskljucila je telefon koji je bio neophodan dok sam ja placala racun,a koji nisam koristila.Njenu smrdljivu precenjenu starudiju zajedno sa ucenjivacicom niko vise nije hteo.Ta spodoba nije htela da placa odrzavanje zgrade,da plati kljuc za ulazna vrata,post.sanduce,samo je vredjala,psovala onako pijana i mamurna,uglavnom zene.Muskarce je obozavala...Jadna beda...Fuj...Spasla sam se lazljivice i progoniteljke blokirajuci kontakt.

  • Katarina

    10. mart 2024 | 08:52

    Mislim da sada zakupci izmišljaju razne price na štetu stanodavaca jer nema više zakupa stanova u Beogradu za male pare. Ovo je Beograd, to je sada postao velegrad i normalno je da su zakupnine stanova porasle. I ljudi sada dosta vise zarađuju nego pre, IT stručnjaci, lekari, inženjeri,arhitekte,advokati....imaju visoke zarade i normalno je da za zakup stana u velikom gradu plaćaju zakupnine koje su sada ovakve a ne da koriste tudje stanove za neke minorne kirije, stan ne održavaju čisto i kvare uredjaje u stanu. Takodje i komunikacija sa vlasnikom mora da bude kulturna a ne drska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA