Vreme čitanja: oko 1 min.

"Mogli ste uzeti i tih 50 dinara": Izgubila je novčanik, pa ga našla pred vratima, lopovu se ovako zahvalila

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko ste puta čuli ili pročitali nečije jadikovanje "makar da nađem dokumenta, briga me za novac" i savete da se pogledaju sve kante u okolini, jer su kante groblje opelješenih novčanika

  • 3
Novčanik vrata stana Foto-kolaž: Shutterstock, Pixabay

Nema gore muke kad nego kad izgubite novčanik ili kad vam ga ukradu, em novac, em dokumenta koja morate ponovo da vadite. Tako je jedna žena iz Paraćina podelila u javnoj Fejsbuk grupi svoju "sreću u nesreći". Ovako nešto se zaista retko dešava.

Koliko ste puta čuli ili pročitali nečije jadikovanje "makar da nađem dokumenta, briga me za novac". I savete da se pogledaju sve kante u okolini, jer lopovi tu bacaju novčanike kad ih opelješe.

"Kažu, dobro se dobrim vraća", počinje ona.

Kako je navela, novčanik joj je ispao, a da nije ni primetila.

Kasnije ga je zatekla ispred ulaznih vrata, "očišćenog" od para. Ostala je svega jedna novčanica od 50 dinara, pa je žena poručila lopovima "mogli ste da uzmete i tih 50 dinara iz pregrade".

Zahvalila se onom ko je novčanik vratio. U njemu, kako navodi, nije bilo malo para. Lopovu je poručila da je uzeo novac "dva mala deteta".

U komentarima je bilo mišljenja da možda lopov i donosilac novčanika nisu ista osoba. Mogli smo da pročitamo na društvenim mrežama komentare onih koji su nekada nekome vratili novčanik, pa bili optuženi da su ga baš oni ukrali.

(Telegraf.rs)

Video: Novinarka Telegrafa uhvatila lopova i uspela da vrati svoj novčanik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣

    6. mart 2024 | 22:48

    Pre par godina nasla sam novcanik, sa svim dokumentima,knjizice,vozacka,kartice...odnela na adresu-ni hvala dobila nisam

  • Sinya

    6. mart 2024 | 23:41

    Pa da noje ista osoba pokušao,počinio i kulturno vratio. Samo onaj ko je ukrao pare ovako vraća novcanik.

  • 😃

    7. mart 2024 | 07:37

    Ja odzeparena, nisam ni primetila, tek stigla kuci, sledi poziv iz policije .... U medjuvremenu coveku obijen auto, zove policiju, pored istog pronadjen moj novcanik... Da ne poverujes, jos sam bila osumnjicena za obijanje vozila 🙄.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA