Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo bahato: Kolica s bebom se jedva provlače između četvorotočkaša, tužan prizor u gradu u Srbiji

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sami Novosađani navode da nisu videli veću bahatost, a kamoli poštovanje, ni sa prolaznike ni za bicikliste

  • 5
Znak zabranjeno parkiranje Foto: Shutterstock

Da nekim vozačima ništa nije sveto dokaz je i ova fotografija uslikana u Ulici Branka Bajića u Novom Sadu. Kolica sa detetom i guranje između dva parkirana automobila. Između vozila vide se i dva žuto-crna stubića.

Sami Novosađani, koji rade u blizini, kako su naveli u komentarima nisu videli veću bahatost, a kamoli poštovanje, ni sa prolaznike ni za bicikliste.

To je kao kad stanete na pešački prelaz da pređete ulicu, kako bi stručnjaci rekli i "pokazujete nameru da pređete", neko se konačno smiluje i zaustavi se, a vi mu još lepo i zahvalite jer je stao da biste prošli. Tako ćemo možda uskoro zahvaljivati vozačima samo zato jer su se parkirali tamo gde je to predviđeno, a pešacima ostavili prostor po trotoarima.

"Srećom, nisu kolica za blizance", "Još malo pa će pešacima početi da postavljaju odskočne daske da bi mogli preskočiti lepo parkirana vozila, nema za pešake u dogledno vreme šetnje"...

Ali je možda najčudnije od svega, što je u komentarima ispod ove fotografije najviše lajkova dobio komentar "Obrišite sliku, kum je ostavio auto na dva minuta".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

(Telegraf.rs)

Video: Kako je uspeo da parkira auto ovde? Ovo je bilo u centimetar

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    8. mart 2024 | 23:00

    Sta nam uradise od beograda, unistise nam ovi grad

  • Vyvc

    9. mart 2024 | 10:02

    Krivi su ovi sto dozvolw da ae zidaju silne zgrade a ne šire se postojeće ulice i parkinzi, i ljudi jednostavno nemaju gde da parkiraju

  • Xaxaxa

    9. mart 2024 | 07:00

    Dodjite u Zemun Polje da vidite kako se dete vozi od kuce do doma zdravlja. Trotoari zauzeti parkiranim automobilima, majke voze kolica na sred kolovoza. Doci do doma zdravlja sa detetom je kocka sa zivotom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA