Vreme čitanja: oko 1 min.

Subotica, grad koji će u potpunosti biti "pokriven" kamerama

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Precizan početak Sistema nadzora se još ne zna, najverovatnije će snimanje kamerama početi krajem aprila, početkom maja, a i to će se znati tek nakon završenog testiranja i baždarenja kamera

  • 5
Saobraćajne kamere Ilustracija / Foto: Shutterstock

Na preko sedamdeset lokacija u Subotici na kojima su postavljene kamere, nisu sve u potpunosti proradile. Na nekoliko lokacija, kao što je raskrnica kod Patrije ili kod ulice Braće Radić, kamere su u funkciji godinama, i beleže prolazak kroz crveno, ali će u narednim mesecima biti osposobljene i povezane i ostale, u mreži video nadzora.

Povezuje se sistem koji je postavljen na 71. lokaciji. Postaviće se još kamera u centru grada koje će služiti, kako nadležni kažu, za opšti nadzor, prenosi Vojvodina info.

Precizan početak Sistema nadzora se još ne zna, najverovatnije će snimanje kamerama početi krajem aprila, početkom maja, a i to će se znati tek nakon završenog testiranja i baždarenja kamera.

Kamere za brzinu su postavljenje na sledećim lokacijama: u Ulici Matije Gupca i Mirka Bogovića, na Beogradskom putu i Plate Dobrojevića, na Senćanskom putu, Dragiše Mišovića i Uskočkoj, na Bajskom putu i Marka Marulića, Ferenca Sepa i Aleja Maršala Tita, Đure Đakovića i Vase Stajića, Štrosmajerova, Somborski put i Harambašićeva, Franje Kluza i Mavrovska, Partizanskih baza i Grdelička i Majšanski put i Isidore Sekulić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA