≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bolan apel majke nestalog Marka iz Veternika: Danas je deveti dan otkako je nestao na kanalu...

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nema novih informacija. Potraga se nastavlja. Apelujemo na to da nam je potrebna pomoć u potrazi za Markom. Svaka vrsta pomoći nam znači", rekla je Aranka za naš portal

  • 0
Marko Majstorović, nestao, Veternik Foto: privatna arhiva

Aranka Majstorovć, majka nestalog Marka Majstorovića iz Veternika, kojem se svaki trag gubi 3. marta kada je kada je otišao na pecanje na kanal DTD u novosadskom naselju Klisa, za Telegraf.rs je izjavila da apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu u potrazi za njenim sinom i da im svaka pomoć znači. 

- Nema novih informacija. Potraga se nastavlja. Apelujemo na to da nam je potrebna pomoć u potrazi za Markom. Svaka vrsta pomoći nam znači - rekla je Aranka za naš portal.

Podsećamo, njegova sestra za Telegraf je izjavila da su ronioci danima na terenu i da pretražuju predeo kod kanala kod TC "Big" u Novom Sadu prema brani, jer je tu pecao.

On je u nedelju 3. marta krenuo na pecanje, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Slučaj je prijavljen novosadskoj policiji i u toku je intenzivna potraga za njim.

Za sada nije poznato da li je nađeno nešto od njegovih stvari na mestu gde je pecao, a koje se nalazi u blizini prevodnice na kanalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA