≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dete (13) sekirom razbijalo glave jaganjcima: Krvavi pir u štali kod Vršca

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca

  • 24
Jaganjci Foto: Pixabay

U selu Markovac, kod Vršca, u ponedeljak popodne dogodio se jeziv slučaj – dečak star 13 godina sekirom je ubio svih 12 jaganjaca, koji su se u tom trenutku našli u toru, prenose Novosti.

Snimak ovog masakra na društvenim mrežama je podelio vlasnik ovaca P. T. iz Markovca, koji je, kako se nezvanično saznaje, dečakovu porodicu primio da živi u svojoj staroj kući.

- Dete od 13-14 godina, ušlo je i sekirom ubilo 12 jaganjaca. Sekirom im je razbijao glave. Tačno se vide udarci. Veliku štetu nam je napravio. Policija je bila na uviđaju. Uopšte se ne osećam dobro – rekao je čovek u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    12. mart 2024 | 11:28

    Psihopata u najavi, ovo je monstruozno, šta li će tek da čini kad ojača. Mislim da smo na kraju civilizacije. Ne mogu da razumem kakav je pakao u glavi tog deteta ako se više tako može i zvati, nema razlike između njega i onog što poubija onu jadnu decu u Ribnikaru

  • Bili

    12. mart 2024 | 11:19

    Stavimo jadne jagnjice i veliku stetu u drugi plan. Treba se pozabaviti monstruoznim ponasanjem tog deteta. Sta je sledece sto je u stanju da uradi?

  • ...

    12. mart 2024 | 11:28

    Dete monstrum

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA